maandag 26 september 2011

na zomeren

Een nieuwe dag........ Donderdag naar Amsterdam geweest voor de afscheid bijeenkomst van Ada. het was precies in haar stijl!
Vrijdagavond met Eric naar Groningen gegaan voor ons maandelijkse etentje. Dit keer zijn wij bij een heerlijk Indonesisch restaurant geweest. Ik had makreel in bananenblad.
Langs de muren staan allemaal poezen van hout,  die op een nieuw baasje wachten.

Zaterdag lekker even niets gedaan. Even geen herrie en geboor......s avonds wat "op het vuur" gegooid. Alleen op dit moment zijn de "neefjes" ( muggen) erg actief en Willem en ik werden zowat lek gestoken.

Zondag waren er "dweilorkesten"in Westerbork. Het weer bleef prachtig dus al met al was het een gezellige drukte in ons dorp.

Vandaag maandag, is het beton gestort voor de keuken/douche aanbouw. Een indrukwekkend gezicht. De beton slang ging dus helemaal over het dak.


Vandaag ook hard gewerkt in de tuin. Nog één stuk en dan ligt het er allemaal weer redelijk . De slakken hebben zich te goed gedaan aan onze boerenkool...dus dat wordt hem even niet. Dinsdagnacht weer een nachtdienst en is mijn vakantieweek ten einde. Donderdag bestaat de CHD 10 jaar en hebben wij een groot feest . Nu dit was het weer even voor vandaag.

Geen opmerkingen: